Beskrivelse

Lickimat produktet kan du aktiverer din hund på en ny og anderledes måde. Denne Licki måtte har mange anvendelses muligheder og det er kun din fantasi der sætter grænsen.

Smør lidt snackpølse på pladen med en spatel og server den straks. En god ide er også at smøre vores snackpølse på og lad den stå i frysere i 15-20 min. På den måde tager det længere tid for din hund at spise det og om sommeren er det dejlig forfriskende. Det er også muligt at bruge dåsefoder/vådfoder hvis din hund skal have sin aftenmad smurt på silikone måtten.  På den måde kan din hund spise mindre hurtigt og nå at fordøje maden samtidig med den skal kæmpe for den.

Denne lick måtte er enrom afstressende for mange hunde. Den virker beroligende på deres sind.

Mange hunde elsker at slikke, du kender det måske fra din egen hund der elsker at slikke på dine ben og fødder, og specielt når du lige har smurt dem ind i creme. Det er lidt den samme vi giver vores hund med denne geniale måtte.
Denne slikken på måtten frigiver beroligende endorfiner i hundens krop. Det kan også bruges i andre angstprovokerende situationer som ved negleklipning, pelspleje, og trimning af pelsen eller når i træner alene hjemme. Mange bruger den også når hunden skal i bad.

Den kan nemt vaskes op i hånden og tåler også at komme med i bad og i fryseren.

Fåes i 2 størrelser. det er assorerteret farver.

Anbefaldes at købe med: Vådsnack