Beskrivelse

Har du en hund, der har fået en dårlig vane med at gø? Så kan dette Active Canis Anti-Gø Halsbånd være en stor hjælp på vejen til at få den til at komme af med den dårlige vane.

Dette smarte halsbånd har en sensor, der sidder i halsbåndet, som registrerer, når din hund gør. Det vil sige når din hund gør vil halsbåndet enten frigive en lyd eller en vibration. Dette er på INGEN måder skadeligt det har kun en hensigt at forskrække din hund så den glemmer at den var igang med at gø.

Med dette Anti-Gø Halsbånd slipper du derfor for at skælde din hund ud med afstraffelse.

Halsbåndet har best effekt hvis det sidder så tæt på huden som muligt. Så har du en hund med meget pels kan det være den ikke registrere det hver gang. Det er vigtig det sidder tæt til halsen, men der skal stadig være plads til du kan have 2 fingre ned imellem så det ikke sidder for stramt.

Halsbåndet anbefales kun til anvendelse i træningsprocessen og ikke som en fast løsning. Viser din hund form for utilpashed ved at have det på fx. bange eller andet uønskede adfær skal det tages af.

HUSK dette halsbånd er ikke et halsbånd som gør ondt på hunden, men hunden kan ikke lide lyden eller vibrationen og derfor stopper den med at gø.

Du kan selv vælge, om halsbåndet skal give lyd fra sig eller vibrere. Du vælger også selv om det skal være højt eller lavt.

Halsbåndet reagere bedst ved høje gøen og registrere derfor ikke alle former for gøen. Der medfølger batterier så du kan komme igang med det samme. Vi anbefaler at hunden har det af om natten når den sover eller når den er i leg med andre hunde.

Halsbåndet har ikke et vedhæng til snor.